Imuno-Onco-Dermatologie
A 3-a Conferinţă a Asociaţiei de Imuno-Dermatologie
A 48-a Conferinţă a Societăţii de Imunologie din România 


18-21 Septembrie 2019 - Hotel Caro, Bucureşti

PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ

Eveniment de cea mai înaltă ținută științifică la care participă personalități din România și străinătate (SUA, Italia, Germania).

CERCETARE APLICATĂ

 Onco-imuno-dermatologia, imuno-dermato-pediatria, patologia imună în transplantul renal și afecțiunile cutanate din imuno-supresia post-transplant.

RECUNOAȘTERE PROFESIONALĂ

Eveniment cu participare internațională creditat EMC pentru membrii CMR (23 credite)  și OBBCSSR.

Stimați Colegi,

„Pentru prima oară în peisajul medical românesc, o asociație profesională de imuno- dermatologie, adică de clinică medicală, se asociază cu una de cercetare fundamentală, de imunologie, pentru a aduce cele mai noi informații referitoare la această patologie, la ora actuală. Au participat peste 300 de medici români din toată țara, 70 de speakeri români și străini (din Grecia, Statele Unite ale Americii, Germania și Italia) și studenți la Medicină. Speakerii români și străini au abordat teme extrem de importante în imunologia clinică și în imuno- dermatologie. În plus, în ziua a treia a evenimentului i-am avut alături pe colegii de la Asociația Română de Pediatrie Municipiul București și de la Societatea Română de Alergologie și Imunologie Clinică, ziua fiind dedicată imuno- dermato- pediatriei, adică patologiei cutanate imune a copilului și bolilor asociate: dermatita atopică, astm, leucemie acută limfoblastică, mastocitoză sau psoriazis. Speakerii din străinătate ne-au adus noutăți privind metodele de detectare a celor mai importante dermatofite, importanța metabolismului și auto-metabolismului, legătura dintre telomeri și îmbătrânire și efectul genei HLA-C în infecția cu HIV” .


Conf. Univ. Dr. Daniel Boda
Președinte
Asociația de Imuno-Dermatologie din România

Înregistrează-te! Durează 1 minut!

Societăți medicale prezente    

Conferinţa de Imuno-Onco- Dermatologie 

Conf. Univ. Dr. Daniel Boda 

Președinte al Asociației de Imuno-Dermatologie

Prof. Univ.Dr. Victor Cristea

Preşedinte al Societății de Imunologie din România

Prof. Univ. Dr. Coriolan Emil Ulmeanu

Conf. Univ. Dr. Roxana Silvia Bumbăcea

Președinte al Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică, Șef Disciplină Alergologie
UMF Carol Davila,
Spitalul Clinic de Nefrologie “Dr Carol Davila”, București

Contactează-ne

Pentru intrebari legate de conferinta, program, cazari sau orice alta nelamurire ne puteti scrie la eveniment{@}imuno-dermatologie.ro sau prin formularul de aici.