Imuno-Onco-Dermatologie
A 3-a Conferinţă a Asociaţiei de Imuno-Dermatologie
A 48-a Conferinţă a Societăţii de Imunologie din România 


18-21 Septembrie 2019 - Hotel Caro, Bucureşti

PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ

Eveniment de cea mai înaltă ținută științifică la care participă personalități din România și străinătate (SUA, Italia, Germania).

CERCETARE APLICATĂ

 Onco-imuno-dermatologia, imuno-dermato-pediatria, patologia imună în transplantul renal și afecțiunile cutanate din imuno-supresia post-transplant.

RECUNOAȘTERE PROFESIONALĂ

Eveniment cu participare internațională creditat EMC pentru membrii CMR (23 credite)  și OBBCSSR.

Stimați Colegi,

Cea de-a 3-a Conferință a Asociației Române de Imuno- Dermatologie și a 48-a Conferință a Societății de Imunologie din România reprezintă o premieră în peisajul medical. Este prima dată când o asociație profesională de imuno- dermatologie, adică de clinică medicală, se asociază cu una de cercetare fundamentală, de imunologie, pentru a aduce cele mai noi informații referitoare la această patologie, la ora actuală. Prima zi (miercuri, 18 septembrie) este dedicată imunologiei clinice, joi vom avea o zi de imuno-dermatologie, iar vineri organizăm, pentru prima dată în România, o conferință a patru asociații.

Îi vom avea alături de noi pe colegii de la Asociația Română de Pediatrie Municipiul București și de la Societatea Română de Alergologie și Imunologie Clinică. Cea de-a treia zi va fi, astfel, dedicată imuno- dermato- pediatriei, adică patologiei cutanate imune a copilului și bolilor asociate. Sâmbătă vom încheia conferința cu un simpozion de imuno- dermato- oncologie – componenta imună în cancerele de piele, în cadrul unui proiect de cercetare PN2 (organizat sub egida Autorității Naționale de Cercetare Științifică și a Consiliului Național de Cercetare Științifică în Învățământul Superior.

Conf. Univ. Dr. Daniel Boda
Președinte
Asociația de Imuno-Dermatologie din România

Înregistrează-te! Durează 1 minut!

Societăți medicale prezente    

Conferinţa de Imuno-Onco- Dermatologie 

Conf. Univ. Dr. Daniel Boda 

Președinte al Asociației de Imuno-Dermatologie

Prof. Univ.Dr. Victor Cristea

Preşedinte al Societății de Imunologie din România

Prof. Univ. Dr. Coriolan Emil Ulmeanu

Conf. Univ. Dr. Roxana Silvia Bumbăcea

Președinte al Societății Române de Alergologie și Imunologie Clinică, Șef Disciplină Alergologie
UMF Carol Davila,
Spitalul Clinic de Nefrologie “Dr Carol Davila”, București

Contactează-ne

Pentru intrebari legate de conferinta, program, cazari sau orice alta nelamurire ne puteti scrie la eveniment{@}imuno-dermatologie.ro sau prin formularul de aici.